Arrangement Boerenspellen

Wil je ook net als een echte boer het kriebelen van het gras voelen, de wind op je gezicht, de geur van de natuur ruiken en de prut tussen je billen voelen? Boek dan bij ons het Boerenspellen arrangement. Verkleed als echte boer met overall, boerenzakdoek, hoed en rubberen laarzen onderneem je als groep echte boerenspellen. De groep wordt in 2 of meerdere teams ingedeeld maar na een gezellige bak koffie met wat lekkers wordt eerst een spel met zijn allen gedaan, zodat het feeststemming er goed in zit. Daarna wordt de groep opgedeeld zodat de strijd met elkaar kan worden aangegaan.
U kunt denken aan hooivorkdarten, tractor spel, zoek de koe, schaap overvaren, druiven spugen, ski-lopen, autobandenrace, 6-kamp spellen en nog veel meer!

Arrangement Boerenbelevenis Arrangement Boerenbelevenis

Koe-zoekspel

Bandenspel

Het team dat wint, zijn de beste boeren/boerinnen. Na afloop kunt u nog even lekker nagenieten op het terras met uitzicht op een paar veulens of koeien. Of lekker in de boerenhuiskamer met het uitzicht op de stal en wie weet, misschien wordt er tijdens uw arrangement wel een nieuw leven geboren?

Ook dit arrangement kan natuurlijk worden afgesloten met een barbecue of boerenpannenkoeken diner.

Arrangement Boerenbelevenis Arrangement Boerenbelevenis

Ski-loopspel

Schaap-overvaarspel

De boerenspellen kunt u voor een dag maar ook voor een paar uur bij ons boeken. Neem met ons contact op en laat weten met hoeveel personen u bent en voor hoe lang u wilt boeken, dan zorgen wij voor een onvergetelijke dag.

<< terug

 
 

Zuiddijk 36 | 1483 MA | De Rijp | Telefoonnummer: 06 - 43 990 357 | E-mail: info@deboerenbelevenis.nl