Arrangement Klompengolf

Heerlijk de frisse lucht in met familie, vrienden of collega's om in ongedwongen sfeer een balletje te slaan met een klompenstick. U volgt een route door de weilanden waar u langs de verschillende holes trekt en tegelijkertijd geniet van alles wat de boerennatuur u te bieden heeft.

Arrangement Boerenbelevenis Arrangement Boerenbelevenis

De groep wordt verdeeld in kleine groepjes van 4 a 5 personen. Gewapend met klompengolfstick, bal en een schepnet begint ieder groepje zijn route. De winnaar is degene die erin slaagt om met zo weinig mogelijk slagen de bal te putten. Maar dat zal niet mee vallen want onderweg staan er onverwachte verassingen op u te wachten. Het parcours gaat door weilanden waar ook koeien grazen, koeien vlaaien liggen en de vele slootjes. Dit brengt de nodige humor met zich mee!

Arrangement Boerenbelevenis Arrangement Boerenbelevenis

Inslaan? Natuurlijk kunt u, net als bij andere sporten, even inslaan voordat u aan het spel begint. Op ons oefenveld staat een klompengolfexpert klaar om de spelregels uit te leggen en u de kneepjes van de sport bij te brengen. Hiermee bent u uitstekend voorbereid op het echte werk!

Na afloop kunt u nagenieten van een bijzondere ervaring onder het genot van een drankje op ons terras.

<< terug

 
 

Zuiddijk 36 | 1483 MA | De Rijp | Telefoonnummer: 06 - 43 990 357 | E-mail: info@deboerenbelevenis.nl