Bierfiets huren

1 bierfiets, gezellige mensen, een mooie omgeving, een nuchtere chauffeur ondersteund door bierdrinkende fietsers. Dat is het concept van een onvergetelijke tocht op de bierfiets.

De fiets is speciaal voor u ontworpen op 1,50m zodat deze gemakkelijk te besturen is en waardoor u volop kunt genieten wat deze bierfiets teweeg brengt. Want dat deze fiets bekijks heeft is 1 ding dat zeker is. Neem uw IPod of mp3 speler mee zodat u uw eigen gekozen muziek uit de boxen van de bierfiets hoort knallen. Het feest is begonnen en u kunt met zijn allen meezingen op uw eigen gekozen repertoire.

bierfiets in volendam aanbieding


bierfiets bierfiets bierfiets


U kunt de bierfiets overdag of ‘s avonds huren. Ook voor uw trouwerij kunt u bij ons terecht.Wegens alle ophef omtrent de bierfiets zijn wij genoodzaakt om alleen de bierfiets te verhuren met chauffeur. U kunt dan met zijn alle drinken de chauffeur blijft nuchter, kent de bierfiets en u hoeft geen borg te betalen. De prijs voor de bierfiets is € 125,- per uur met een minimum van twee uur. Een fustje Heineken (50L) kost € 175,- een fustje Olm kost € 105,-. Er kan ook gekozen worden voor 30 liter bier dit kost € 90,-. Wij regelen graag het bier voor de bierfiets, maar als u dit graag zelf organiseert, dan is dit voor ons geen probleem.


Als u de bierfiets huurt binnen een straal van 10km vanaf De Rijp zijn de transportkosten gratis.
Let op! wij rekenen geen wachturen! (huur, eventueel transport, eventueel chauffeur, eventueel drank)

Heeft u een feestje of wilt u een feestje bouwen, neem dan contact met ons op via 06- 43 990 357 of mail naar info@deboerenbelevenis.nl

bierfiets bierfiets bierfiets
 
 

Zuiddijk 36 | 1483 MA | De Rijp | Telefoonnummer: 06 - 43 990 357 | E-mail: info@deboerenbelevenis.nl